Technovit EPOX

Contactează-ne

Caracteristici

Technovit EPOX - rasina de inglobare premium pentru materiale poroase.


Sistemul poate fi utilizat pentru toate tipurile de materiale, cu toate acestea, în special pentru materiale poroase, de exemplu, acoperiri pulverizate sau straturi de coroziune care sunt de preferat încorporate sub vid. Impregnarea în vid afectează pătrunderea mediului de fixare în chiar și cele mai fine cavități și stabilizează în mod optim materiale poroase pentru prelucrarea ulterioară.

Technovit EPOX este o rasina epoxidica.


Technovit EPOX este un sistem de rășină epoxidică constând din componenta „Technovit Epox Resin” și fie un întăritor rapid „Technovit Epox Hardener fast”, fie un unul mai lent „Technovit Epox Hardener regular”. Alegand intăritorul potrivit,timpul de intărire,durata de viata a recipientului si temperatura pot fi influențate. Durata de viață a recipientului de aproximativ 1 oră favorizează, de exemplu, infiltrarea materialelor poroase, în special atunci când este aplicată sub vid. Pentru rezultate optime, respectați raporturile de amestec precise și recomandate.

Componentele Technovit EPOX sunt amestecate într-un raport de 2 părți „rășină” la 1 parte „întăritor” și apoi turnate. Se intăreste in aproximativ 10 - 18 ore, în funcție de componenta de întărire aplicată. Timpurile de întărire pot fi influențate de depozitarea specimenului într-un dulap de încălzire sau într-un frigider.

 

Proprietățile materialului

  • posibilitatea de a lucra sub vid 

  • transparență ridicată, aderență puternică pe probă

  • contracție scăzută

  • stabilitate UV

  • timpi de întărire variabili, influențabili individual

  • fără goluri

Aplicații

Specificații